top of page

Emoties maken dé foto


Emotie maakt van een mooie foto een fantastische foto! Een echte lach zegt zoveel meer dan een neplach. En dat geldt voor elke emotie.

Belangrijk is om je “model” op zijn/haar gemak te stellen, of het nu een éénjarige peuter is, een bruidspaar of professioneel model. Een kort gesprek op voorhand of enkele leuke vragen voor en tijdens de shoot, zorgen ervoor dat je een band opbouwt met je modellen.

Enthousiast Tijdens het fotograferen tonen we aan onze modellen (of hun mama 😊) de beelden op onze camera. Zo kunnen ze al eens zien hoe ze er op staan en eventueel vragen om bepaalde zaken te veranderen. We letten ook goed op lichaamstaal. Als iemand bij het zien van z’n foto op scherm, meteen oprecht enthousiast is, dan weten we dat we goed zitten. Zo niet, dan proberen we via andere voorstellen van poses, hun enthousiasme aan te wakkeren.

De juiste emotie uitlokken Tijdens de fotosessie zijn er enkele trucjes die we toepassen om de juiste emotie te pakken te krijgen. Met kleine spreek-opdrachtjes, afwisselend boos en blij laten kijken of expres fake luidop laten lachen om een echte lachbui te creëren,… helpen allemaal om dát ene beeld vast te leggen.

En natuurlijk moet je als fotograaf zelf ook een beetje gek zijn… helpt altijd!

Blue Monday? Nooit bij ons 😊

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page