top of page

De waarheid achter de 'Ooohs' en de 'Aaahs'
“Oh, hoe mooi”, “Ah, kijk hoe schattig”, “Oh, hier word ik blij van”, “Maar kijk, hoe mooi”, “Oh, hij lacht zo lief”,…


Het zijn maar enkele van de zinnetjes die mama’s en papa’s me horen mompelen achter mijn camera. Nu lezende ouders zullen dit zeker volmondig beamen.


Je zou kunnen denken dat dit een commerciële, bewuste actie is, met klantenbinding als doel.


En hoewel dit natuurlijk leuk is voor de ouders om die bevestiging te krijgen tijdens de shoot van hun grootste schat ter wereld, is niets minder waar.


Elke keer, écht elke keer denk ik - zeer oprecht - dat ik nog nooit zo’n mooie baby in mijn studio kreeg. Telkens opnieuw word ik compleet van mijn sokken geblazen door het mirakel dat tot stand komt dankzij de liefde tussen twee mensen.


Die teentjes, die kleine vingertjes, die lange wimpers, dat schattige mondje,… alles, maar écht alles is mooi. Elke keer opnieuw word ik intens gelukkig als die kleine details door m’n camera zie. Daarom dus de 'ooohs' en de 'aaahs'…


Dan heb je als fotograaf toch gewoon hét mooiste beroep van de héle wereld, niet?Comments


Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page