top of page

Best compliment ever!Wist je dat ik eigenlijk super onzeker ben? Yep! Altijd knaagt dat stemmetje in mijn hoofd: Kon ik dit niet beter doen? Had ik dat niet beter anders aangepakt? Is deze foto wel goed genoeg?


Dit heeft als gevolg dat ik dus ook nooit tevreden ben. Echt nooit! Constant ga ik zoek naar kleine dingen die ik nog verbeteren of perfectioneren.


En in mijn newbornfotografie draait dit vooral rond de aanpak van de baby. Als deze goed zit, komt de rest ook goed. Daarom vind ik de connectie met de baby super belangrijk. En wat meer is, ook voor mama en papa is dit van groot belang. Zij geven immers hun kostbaarste schat af aan een wildvreemde. En als ouders zien dat hun baby relaxed en happy is, schept dit vertrouwen.


Daarom dat ik dan ook ontzettend gelukkig word van een review als onderstaande. Echt waar, een mooier compliment kan ik dus echt niet krijgen! Dit geeft dit onzeker stemmetje in mijn hoofd alvast een megaboost!"Het was een unieke dag…een unieke ervaring; zowel voor ons als voor onze kleine spruit!

De manier waarop Ilse haar zo tot zichzelf nam; haar op haar gemak stelde en liefdevol met haar omging…chapeau! Het is moeilijk als ouder om zo een pril wezentje ‘in handen te leggen’ van iemand onbekend, maar al snel voelden we ons even vertrouwd met Ilse als Élouize zelf .

Bedankt voor het prachtige resultaat én de fantastisch mooie dag! Een unieke belevenis en prachtige herinnering."

- Stephanie

Comments


Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page