top of page

Tastbare herinneringen


Meer en meer kiezen mensen voor een persoonlijk afscheid: een alternatieve ceremonie, een zelf gekozen ceremoniespreker, live muziek,…


Op een moment van afscheid staat de wereld even stil. Dan is afscheidsfotografie niet het eerste waar je aan denkt. Toch is een afscheid, hoe verdrietig dit moment ook is, even belangrijk als andere mijlpalen in je leven, zoals een huwelijk, geboorte… Dus ook hier blijken foto's zeer waardevol te zijn. Momenten van liefde, een troostende schouder, een knuffel, een liefdevolle blik,… allemaal momenten die troost kunnen bieden.


Een afscheid is een dag die je beleeft in een roes. Het loslaten van iemand die je lief hebt is dan ook ontzettend moeilijk. Beelden zijn dan het enige tastbare dat overblijft. Herinneringen om voor altijd te koesteren.


Met een ceremoniespreker, die het afscheid van je geliefde met veel warmte begeleidt, of met intieme livemuziek, wordt een afscheid persoonlijk en liefdevol. Daarom werken we nauw samen met Ann Borgonjon van Abotroost. Samen zorgen we voor unieke, troostende herinneringen.


Naast afscheidsfotografie is ook herinneringsfotografie een wondermooie manier om liefde voor altijd vast te leggen. Een laatste knuffel, een laatste verhaal, een laatste zoen,… momenten om voor altijd te koesteren en om troost in te vinden.


Afscheids- en herinneringsfotografie blijken bovendien heel waardevol te zijn in het verwerkingsproces voor kinderen, die na een afscheid, met veel onbeantwoorde vragen blijven zitten.


Oprechte beelden van de laatste momenten maken de cirkel rond.


Comments


Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page