top of page

2 0 2 0

Als iemand me in 2018 had verteld wat 2019 zou brengen, ik had hem keihard in z’n gezicht uitgelachen… Really!

Maar wat een jaar!

Ik gebruikte “eerste keer” al eens in m’n Boven De Wolken verhaal en ik vrees dat ik in herhaling moet vallen.

2019 zat VOL ‘eerste keren’.

M’n EERSTE geboortereportage waarbij ik het privilege en de ongelooflijke eer had om getuige te zijn van één van de mooiste en unieke momenten in het leven.

M’n EERSTE keer alleen op pad voor Boven De Wolken. De andere, oneerlijke en intrieste kant van het leven, maar daarom niet minder warm en liefdevol.

M’n EERSTE keer mee met Alex als second shooter op een huwelijk. M’n EERSTE keer op m’n buik in een kerk, op zoek naar het perfecte shot 😊

M’n EERSTE newborn reportage helemaal in m’n eentje. Met knikkende knieën, trillende handen en een bonzend hart. Maar, oh, mijn god, wat hou ik van die softe babyvelletjes, bolle buikjes, mini-vingertjes en -teentjes en schattige pruillipjes... <3

M’n EERSTE award voor één van m’n babyfoto’s. De erkenning is als een warm dekentje waar je je met een voldane zucht van compleet geluk kan in wikkelen.

Nu, eind 2019 en met m’n tenen in 2020, weet ik, voel ik, dat mijn passie bij newborn fotografie ligt. En ik heb nog zó veel te leren maar ik ben vastberaden om daar in 2020 hard aan te werken. Ik ga 100% voor nog véle EERSTE keren.

Ik DROOM, Ik WIL, Ik ZAL en Ik KAN!

“Every goal starts from a dream…”

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page