top of page

Baby Mathis in onze studio

Onlangs kwam kleine Mathis in onze studio langs voor z'n allereerste fotoshoot. Mama was er niet helemaal gerust in want hij had al een aantal dagen last en het was wat zoeken met z'n voeding.

Baby's fotograferen vraagt geduld... veel geduld. Maar wat is het genieten... werken met die mini-mensjes. Mathis vond het wrappen heerlijk. Hij was 8 dagen oud, wat hem al iets alerter maakte voor elke beweging en aanraking. Maar z'n voetjes dicht tegen mijn buik en het contact met de zachte doekjes maakten hem helemaal zen :)

Foto's in z'n blootje daarentegen vond hij echt helemaal niks. En dat respecteren we, want ook al zijn ze nog zo klein, ze hebben ook al wensen en behoeftes. Daarom geen naaktfoto's van cutie Mathis :)

Het glimlachje dat ik van hem kreeg, deed mijn hart smelten...

Wil je graag meer info over een newborn sessie, stuur ons dan snel een berichtje.

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page