top of page

Hoe kies je je huwelijksfotograaf? | tip 2


Vandaag tip 2:

Match made in heaven

​​Zodra jullie de stijl hebben gevonden, kun je gericht zoeken naar een fotograaf. Vergeet niet dat hij of zij een groot gedeelte van de trouwdag met jullie en de gasten zal doorbrengen. Het is dus belangrijk dat jullie een klik hebben met elkaar. Daarom is het handig om van tevoren een kennismakingsgesprek te plannen. Boek niet alleen op de ervaringen van anderen, ontmoet de fotograaf in persoon kom erachter of jullie het met elkaar kunnen vinden. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen je je wensen kenbaar maken en kan de fotograaf meer vertellen over zijn/haar werkwijze.

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page