top of page

Onze reis bij "Boven De Wolken"

We kochten ons eerste fototoestel bij de geboorte van Mauro in 2009.

De rest is geschiedenis... Al snel waren we allebei helemaal in de ban van fotografie. Heel veel masterclasses en ondertussen tonnen ervaring later zorgen ervoor dat we ondertussen naam en faam gemaakt hebben als fotograaf.

“Emotie” is bij ons hét belangrijkste kenmerk in onze fotografie. Maar vóór het 'Boven De Wolken' verhaal waren dit altijd emoties van geluk, blijdschap, verwondering en ontroering. We vonden dat we als fotograaf ook de andere emoties niet uit de weg mochten gaan. Toen Boven De Wolken ons pad kruiste, moesten we dan ook niet lang nadenken. Daarom behoren we sinds september 2017 tot deze warme familie.

En we hopen dat we, elke keer als we op pad gaan met onze wolkenbadge opgespeld, toch een klein beetje kunnen helpen in het verzachten van ontroostbaar verdriet.

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page