top of page

8 tips voor je bruidsmake-up tijdens warm weer


Ons trouwseizoen is op kruissnelheid, daarom wordt het weer tijd voor wat handige blogjes voor onze bruidjes.

En het warme weer inspireert:

Wanneer het kwik de hoogte in schiet, ben je beter goed voorbereid zijn wat je make-up betreft. Hoe houd je je make-up netjes als het zweet langs je slapen loopt?

Ik zocht én vond op internet verschillende nutige tips die ik graag met jullie deel.

1. weg met foundation

Een laag foundation op je gezicht smeren is niet zo’n goed idee bij warme temperaturen. De foundation verhindert dat je huid goed kan ademen. Verkies daarom een getinte dagcrème of BB cream met zonnefactor voor extra bescherming tegen de zon. Het matterend effect zorgt ervoor dat je huid niet gaat glanzen.

2. spray bij de hand

Wie net dat extra sprankeltje verfrissing nodig heeft kan altijd een spray op zak meenemen.

3. verfrissende douche

Net als je uit je bed stapt kan een koude douche deugd doen. Om de hitte tegen te gaan kan je best kiezen voor een extra verfrissende douchegel. Zo kan je hittebestendig de dag beginnen.

4. handige tissues

Ook altijd handig in je handtas zijn blotting papers. Ze verfrissen de huid en doen eventuele glans verdwijnen, maar halen je make-up niet door elkaar.

5. zomers parfum

Zomerse parfums zijn een must op warme dagen. Ze verspreiden bloemige en frisse geuren en brengen je in een zonnige stemming.

6. fleurige lippen

Qua make-up hou je het bij warm weer best low profile, maar een felle kleur op je lippen of wangen kan en mag. De fruitige kleur van perziken geeft een instant zomergevoel.

7. vermijd zonnebrand

Vergeet niet te smeren! Vermijd zonnebrandplekken met een flinke laag hydraterende zonnecrème- of olie.

8. oppepper

Als je even een frisse boost nodig hebt bij warm weer kan je altijd je deodorant boven halen. Hij geeft een verfrissend gevoel en beschermt tegen onaangename geurtjes.

Bron & handige tips voor de juiste producten: Feeling.be

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page