top of page

Unplugged Wedding


Je hebt er waarschijnlijk al eens over gehoord: Unplugged Wedding. Maar wat is dat nu?

Het is een trend die is overgewaaid uit Amerika. Je vraagt je gasten of ze (tijdens de ceremonie) hun smartphones, tablets of camera’s niet willen bovenhalen, om op manier respectvol samen te genieten van jullie grote dag.

Wij, als bruidsfotograaf, zijn natuurlijk heel blij met bruidsparen die hier bewust voor kiezen. Waarom? Simpel. Bij de start van de ceremonie hebben wij al “een plan” in ons hoofd: hoe fotograferen we het binnenkomen, het ja-woord, de eerste kus, … We streven er naar om ALLE belangrijke momenten op een mooie manier vast te leggen. En daarom hebben jullie ons ook ingehuurd! Niet alles loopt natuurlijk altijd volgens plan, dat is ook het mooie aan bruidsfotografie… die unieke, onvoorspelbare momenten. Maar alert en snel zijn, is bij deze momenten van cruciaal belang als fotograaf.

En dan zijn er de momenten die je wél kan voorkomen. Zoals tante Carine, die met één been heel wijd in het middenpad gaat staan met een grote iPad voor haar gezicht... net voor de fotograaf… Of tijdens het ja-woord een ganse rij smartphones op de achtergrond in plaats van gelukkige gezichten.

Daarbovenop wil je toch graag, als bruidspaar, dat de mensen die je graag bij je grote dag wil, evenveel genieten als jullie en niet constant de “sociale” druk voelen om zoveel mogelijk “happy moments” te facebooken, instragrammen, enz. In veel gevallen staat de bruid al in haar fantastische jurk op facebook, nog voor de avondgasten haar gezien hebben…

Je huurt een fotograaf in om jullie herinneringen voor altijd vast te leggen en jullie én je gasten hoeven enkel te genieten! Weg met die smartphone of camera dus.

You just have to smile to the photographer 😊

PS: op vraag van het paar kunnen wij een bordje meebrengen die je ergens zichtbaar en strategisch neerzet.

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page