top of page

Zet jezelf in de schijnwerpers!


Heel vaak - en steeds meer - krijgen we de vraag van vrouwen naar een fotosessie om hun vertrouwen op te krikken. Laat me eerst en vooral over één ding heel duidelijk zijn: wij vinden elke vrouw (en man) mooi! Wanneer je door een cameralens kijkt, zie je enkel de mooie kanten van de mensen. En al klinkt het cliché, maar iedereen heeft er meer dan genoeg...

Maar toch zetten vrouwen, dikwijls schuchter en na heel lang twijfelen, deze stap naar zo'n fotoreportage. Na zwangerschap, gewichtsschommelingen, hormonale veranderingen,... kan een vrouw er anders gaan uitzien, met veel onzekerheid tot gevolg.

Met veel passie en overtuiging pakken we zo'n fotosessie aan mét de focus op het teruggeven van de zelfwaardering, soms door een "model-voor-één-dag" shoot, voor de echte durvers met een boudoirsessie.

En wat zijn we telkens opnieuw blij met de enthousiaste reacties achteraf:

"Had ik al véél eerder moeten doen"

"Ik blijf naar mezelf kijken, prachtig gewoon"

"Mijn man viel van zijn stoel..."

En daar doen we het voor! Veel leuker dan therapie, toch? :)

Ilse en Alex

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page