top of page

Boven de wolken


Allerlei emoties wisselen elkaar af bij ons besluit maar we zijn vooral blij dat we een heel klein steentje kunnen bijdragen: we mogen het "Boven de wolken Fotografie" team versterken!

Voor ons betekent fotografie het vastleggen van intieme, dierbare, emotionele,... momenten. Daarom vonden we dat we ook moeilijke momenten niet mochten uit de weg gaan en willen we graag ouders een blijvende en mooie herinnering schenken.

Dus we zijn heel trots dat we deel mogen uitmaken van het "Boven de wolken" team dat fotoreportages maakt van sterrenkindjes.

VZW Boven De Wolken fotografeert pasgeboren overleden baby's. Niets is zo erg om je kindje meteen bij de geboorte te moeten afgeven. Het enige wat je dan wil zijn herinneringen aan je kindje, liefst zoveel mogelijk.

Ons doel is om iedere kersverse sterrenouder waardevolle foto's te geven van hun overleden baby. Foto's die gezien mogen worden. We werken met een team van professionele fotografen die hun steentje bijdragen aan iets wat zoveel waard is. We willen ervoor zorgen dat iedereen die het nodig heeft deze kans aangeboden krijgt en deze kostbare herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

steunen kan via: steun-vzw-boven-de-wolken

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page