top of page

Dit draag je beter niet op een trouwfeest


Binnenkort een trouwfeest? Hier alvast wat tips voor je outfit! En schitteren maar...

1. Een lange witte jurk

De meest bekende faux-pas op een huwelijksfeest is een jurk dragen die wat wegheeft van een trouwjurk. Jij bent de bruid niet – laat dat in ieder geval duidelijk zijn.

2. Witte of crèmekleurige jurken in general

Nogmaals: om verwarring met de lucky bride te vermijden, blijf je het best weg van elke tint die in de buurt komt van een trouwjurkkleurtje. Bovendien is een trouwfeest het ideale moment om een pop of color uit te proberen, zeker in de zomer.

3. Te flashy schoenen

Ja, je schoenen kunnen je outfit maken of kraken, maar op een huwelijk telt maar één regel: stay classy. Laat je allerhoogste hakken of opvallendste schoenen daarom gewoon een avond thuis. Ze overleven het wel.

4. Transparante stukken

Toegegeven: een sneak peek hier en daar is best leuk. Maar een jurk waar je gewoon doorheen kan kijken? Da's een absolute no-go op een huwelijksfeest.

5. Een jeansbroek

Ook bij huwelijken waarop je niet superchic hoeft te verschijnen, is het netjes om je good old jeans thuis te laten. Wat je wel kan dragen als je een jurk niet ziet zitten? Een geklede broek of een nette culotte.

6. Tacky printjes

Oh, panterprint, je hebt een speciaal plekje in ons hart. Maar op een trouwfeest sta je liever niet bekend als 'die ene met haar dierenkleed', toch?

7. T-shirts met een opschrift

Die zijn perfect voor een bachelorette party, maar horen daar ook gelaten te worden. Stay classy, dus – en laat je opvallendste leuzes gewoon thuis in de kast liggen.

8. Een volledig zwarte outfit

't Is een trouwfeest, geen begrafenis. En dat verschil mag duidelijk gezien worden!

bron: Flair

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page