top of page

Eindelijk...

Eindelijk was het zover. Op 13 mei konden we onze gloednieuwe fotostudio, na maanden hard werk, voorstellen aan het grote publiek.

Als beroepsfotograaf is het in dit digitale tijdperk een kwestie van het verschil te maken.

En dat doen wij met AC-Fotografie. We specialiseerden ons in huwelijks-, baby&kind- en portretfotografie en onze huwelijksagenda staat zelfs tot eind 2018 al aardig volgeboekt.

Ook bedrijven vinden steeds meer hun weg naar onze fotografiediensten, wat ons stimuleert om de lat nog hoger te leggen.

Om nóg meer aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen, was de bouw van een professionele fotostudio dus een logische beslissing.

Elk detail van de studio, van de vloer, de verwarming tot de lichtinval werd zorgvuldig geselecteerd in functie van de fotoreportages. Zo is er een aparte baby-hoek waar op een veilige, comfortabele manier “new-born” reportages kunnen gemaakt worden. Ook de vanuit Amerika overgewaaide “Smash-the-cake” hype is hier aan een opmars bezig en daar is de studio volledig op voorzien. Naast kindjes vinden ook modellen of bruidjes al hun weg naar de studio voor een portfolio of een stijlvolle boudoir-shoot.

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page