Ine & Michael - Wedisson Award

Na maanden minutieuze voorbereiding was de grote dag voor dit koppel in Brugge aangebroken. Het was warm… heel warm, de temperaturen stegen ver boven 30°, een uitzondering voor ons Belgenlandje. Zo’n felle zon is voor de fotograaf niet altijd even gemakkelijk maar dit koppel maakte dit goed door hun positieve en humoristische bijdrage in hun fotoreportage. Eentje ervan bezorgde ons deze week onze derde bruidsfoto-award op! Een echte opsteker…

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Ommeloper 42  |  9990 Maldegem |  alex-ilse@ac-fotografie.be |  Tel: 0494 211 502 - 0474 263 236 |  BE 0847.237.194

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Google Places Icon
  • mail-black

 © 2019 by  AC-Fotografie  |  Contact | privacy policyalgemene voorwaarden |  sitemap