top of page

Debbie & Jens

Dit koppel was onderdeel van een hechte vriendenkring waaruit we vorig jaar al Tine en Timo voor de lens kregen. Debbie en Jens waren toen zo enthousiast over deze reportage dat ze resoluut voor ons kozen, waar we natuurlijk ontzettend blij mee waren.

Liefde, vriendschap, warmte… waren maar slechts enkel van de codewoorden die deze dag overheersten. Ook van onze kant werd af en toe een traantje weggepinkt.

Toch speelde humor ook een belangrijke rol in de dag van dit bruidspaar, wat dan ook volop terug te vinden is in hun fotoreportage. Bij de vriendenshoots werden de wildste ideeën ten berde gebracht, van springen, liggen, duiken tot een “Star Wars Choke” opstelling.

Het leven van een fotograaf verveelt nooit…

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page