top of page

WINDOW  PICTURE

 

De komende weken, telkens op vrijdagmiddag wil ik, te voet, met enkel mijn camera, op pad gaan om vensterportretten te nemen. Daarvoor heb ik JULLIE nodig! 

Jammer genoeg moeten we onze normale shoots even uitstellen naar… ergens in de toekomst… post Corona-tijd. Wanneer? Niemand heeft hier momenteel een antwoord op.

Maar als fotograaf wil ik graag iets doen om de verbondenheid, die we nu allemaal voelen, te versterken.


Mensen genezen kan ik jammer genoeg niet, herinneringen maken wel!
Daarom wil ik fotograferen… jullie fotograferen. 

Een vensterportret van jou, met je liefste, van je bolle buik, je baby, je kids, met je kat of je hond,…Elk creatief idee is welkom… van achter het venster natuurlijk! Ook je oma of opa thuis of in het rusthuis kan, als ik ze maar vanop veilige afstand kan zien achter een raam!

Bakkers, traiteurs, apothekers, gemeentediensten…? Het zou me een grote eer zijn om ook jullie te mogen fotograferen door het glas.

En ik doe dit tegen corona-tarief: GRATIS dus! 


* De enige voorwaarde is dat ik jullie foto’s mag delen op sociale media, website en eventueel andere promotionele kanalen.

Via onderstaand formulier kan je je aanvraag indienen.

Kijk zeker even of je binnen de 3 km van de Ommeloper woont. Ik laat je dan weten of het lukt om je in te plannen en wanneer je me kan verwachten.

Een bijzondere herinnering aan een bizarre tijd. Een tijd waarin sociaal contact moet vermeden worden. Met m’n foto’s wil ik jullie toch zichtbaar maken, ons isolement digitaal doorbreken… kortom, elkaar ZIEN

* Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming voor het nemen van de foto's en het delen van de foto's op sociale media, website en eventueel andere promotionele kanalen.

 

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vragen te beantwoorden.
Deze zullen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden en niet aan derden worden doorgegeven.
Privacy Policy

bottom of page