Hoe kies je je huwelijksfotograaf? | tip 2

July 11, 2018

 

 

Vandaag tip 2:

 

Match made in heaven

 

​​Zodra jullie de stijl hebben gevonden, kun je gericht zoeken naar een fotograaf. Vergeet niet dat hij of zij een groot gedeelte van de trouwdag met jullie en de gasten zal doorbrengen. Het is dus belangrijk dat jullie een klik hebben met elkaar. Daarom is het handig om van tevoren een kennismakingsgesprek te plannen. Boek niet alleen op de ervaringen van anderen, ontmoet de fotograaf in persoon kom erachter of jullie het met elkaar kunnen vinden. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen je je wensen kenbaar maken en kan de fotograaf meer vertellen over zijn/haar werkwijze. 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe fotografeer je best een kind | Tip 2

April 20, 2020