Pinterest-ideetjes: leuk maar...

April 9, 2018

Pinterest staat vol van leuke en schattige baby's, engelachtig slapend op een zacht fluffy dekentje of relax hangend in één of ander netje... Allemaal heel inspirerend en supertof om te doen. En hoe moeilijk kan het zijn, een pasgeboren baby slaapt toch 90% van zijn tijd, niet?

 

In realiteit is het nemen van de perfecte foto van je kleine schat veel moeilijker dan het lijkt. En het wordt nóg moeilijker bij het gebruik van props ... om nog maar te zwijgen over foto's met broertjes en zusjes!

 

Pinterest is leuk maar vergeet niet dat in de meeste gevallen de foto's tot stand zijn gekomen dankzij hard werk, visuele truukjes en/of Photoshop.

 

Veiligheid van de baby is de eerste prioriteit van een newborn fotograaf... en geduld, geduld en... geduld :).

 

Tot slot, hou het simpel. Zo krijg je de mooiste en puurste foto's van je kleine schat.

 

En deze wil ik nog graag even delen. Het in bijna onmogelijk om niet te lachen bij deze (bijna tragische) pogingen van ouders die een Pinterest-ideetje wilden uitproberen. Ze zijn nog maar eens het bewijs dat je voor zo'n shoot toch beter bij een professionele babyfotograaf aanklopt :)

 


 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten