Hoe kinderen fotograferen? #5 #6

February 10, 2018

 Het zonnetje schijnt en dat maakt ons vrijgevig :) Nog 2 tips om je schatten op een mooie manier in beeld te brengen.

 

 TIP 5:
Van achteren of opzij!

 

Het kind hoeft niet altijd recht in de camera te kijken. Het is vaak juist leuk om een kind dat druk ergens mee bezig is ook zo vast te leggen. Kinderen gaan graag op ontdekkingstocht en kunnen zich over de vreemdste dingen verbazen. Het is erg leuk dat vast te leggen.

 

 

 

 TIP 6:
Geef de situatie een rol!

 

Natuurlijk is het leuk om een mooi portret te schieten. Het is echter vaak een aanvulling als je de omgeving mee laat spelen. Je maakt zo duidelijk wat de situatie was waarin de foto genomen is en dat geeft meer verhaal aan de foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter