What about... Pinterest

June 21, 2017

 

Wist je dat, je als toekomstig bruidje (en bruidegom natuurlijk) honderden inspiratie-ideetjes kan vinden op Pinterest? Versiering, jurken, tafeldecoratie, schoenen, leuke of gekke poses,... je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het daar wel op terug.

Je maakt eenmalig een account aan, je creëert een bord "huwelijk-ideetjes" en je kan er al wat je

tof vindt in bewaren: simpel dus :)

 

Een tip is misschien wel om ook eens te zoeken met Engelstalige zoektermen (wedding ideas, wedding inspiration, wedding rings, wedding dresses, ...), zo verzamel je nóg meer coole tips & tricks.

 

Trouwens, niet enkel bruidsparen vinden hun gading in dit walhalla van cool stuff, ook mensen die op zoek zijn naar ideeën voor een new born shoot of een Smash-the-cake reportage, zullen hier zeker hun inspiratie vinden.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten