* Met het invullen van dit formulier geef ik toestemming voor het nemen van de foto's en het delen van de foto's op sociale media, website en eventueel andere promotionele kanalen.

 

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw vragen te beantwoorden.
Deze zullen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden en niet aan derden worden doorgegeven.
Privacy Policy

“UIT UW KOT” PICTURE

 

Say what???!

Voor je me met de maatregelen rond de oren slaat die we met z’n allen beter van buiten kennen dan het nationaal volkslied… laat het me even uitleggen.

 

 

**WAT**

Terwijl het initiatief van de raamportretjes fantastisch loopt en deze actie ook viraal gaat over gans Vlaanderen, is er bij mij alweer de drang naar meer, naar iets nieuw… iets dat de verbondenheid ook na Corona levend houdt.

Daarom wil ik graag, van zodra de maatregelen opgegeven worden nog even doorgaan maar nu met fotograferen van jullie post-Corona momenten, momenten om voor eeuwig te koesteren: eindelijk weer op bezoek bij je ouders, je kleinkind,… Of misschien kreeg je een baby tijdens Corona-tijd en wil je graag een mooie knuffelfoto. Of organiseer je een eerste bbq of familiefeestje. Of mag je zaak eindelijk weer open… Alles kan.

En deze actie doe ik ook nog steeds GRATIS.

De enige voorwaarde is dat ik jullie foto’s mag delen op sociale media, website en evt andere promotionele kanalen.

 

**WIE**

Met een hart voor Maldegem, wil ik dit graag aanbieden voor gans Maldegem en haar deelgemeentes.

**WANNEER**

Dàt weet ik dus nog niet… Ik wil de start echt maar inplannen van het moment dat het groen licht van bovenaf komt. Concreet wil dit zeggen dat het verbod op autorijden en verbod op contact met mensen is opgegeven.

Ook is het voor mij momenteel nog wat onzeker hoe ik dit praktisch zal aanpakken. Ik weet ook dat onze post-Corona tijd megadruk zal worden om alle uitgestelde shoots in korte tijd af te werken, dus wordt het een hele uitdaging om een planning op te stellen ifv van agenda en aantal aanvragen. Het zou dus kunnen dat ik niet iedereen kan blij maken maar ik doe m’n best!

Een ambitieus plan, inderdaad… maar heb ik me daar al ooit door laten tegenhouden?

Je kan nu al via onderstaand formulier je aanvraag indienen. Ik hou alle aanvragen bij en contacteer je van zodra ik kan starten.

**WAAROM**

Ik begon met de raamportretjes om het isolement tijdens Corona digitaal te doorbreken, maar als fotograaf ben ik ook benieuwd naar de emoties ná Corona. En we weten nu al dat ook dit nog een moeilijke tijd wordt. Daarom wil tonen, via “kleine gelukjes” dat we ook samen sterk zullen zijn en blijven na Corona.

 

PS: je kan je ook nog steeds inschrijven voor de WINDOW PICTURE #SamenTegenCorona via dit formulier.